Drömarbete

Drömtolkning över telefon
Här hjälper jag dig att tolka din dröm utifrån de symboler den innehåller och med hjälp av min medialitet. Vi samtalar under 1 timme över telefon om vad den vill säga dig, och hur du kan använda dig av drömmens budskap i ditt vardagsliv. Vi tittar också på hur du kan gå vidare utifrån den insikt du fick av drömmen.
Om du vill kan du också boka en kort tolkning. Det tar 20 minuter, och du får en enklare uppfattning av vad din dröm vill förmedla till dig. Telefontiden bokas upp i förväg genom att kontakta mig.

Investering: 1 timme 800 kr eller 20 minuter 400 kr.

Drömterapi
I detta fördjupade drömarbete utvidgas ditt medvetande om dig själv och leder till ökad självkännedom och personlig utveckling. En dröm kommer till dig från ditt undermedvetna för att den har något viktigt att berätta, och för att befrämja balans, hälsa och helhet. I terapin tar vi tillvara på just detta, och tittar på orsaken till drömmen. Du får möjlighet att möta budskapet via ditt undermedvetna på ett mycket mer djuplodande och uttömmande vis än i en drömtolkning.

Jag guidar dig genom din dröm. Tillsammans tar vi reda på hur den vill stötta dig och hjälpa dig till vidare insikter i livet. För drömterapi behöver du komma till mig och det tar ca 2 timmar.

Investering: 1.500 kr.

Drömgrupp
Mina drömgrupper brukar vara mycket uppskattade. Här får du chans att dyka ner i dina egna och andras drömmar, och lära dig hur du kan tolka och använda dem i ditt dagliga liv. Vi träffas 4-6 deltagare, 4 gånger under ett halvår. Träffarna bygger på stor gemenskap, trygghet och värme, där det finns utrymme för alla känslor våra drömmar kan tänkas väcka. Det brukar bli många härliga skratt…

Vill du ordna en grupp/drömtolkarhelg tillsammans med dina vänner hemma hos dig eller på din arbetsplats/förening? Då kommer jag gärna dit ni önskar mot milersättning. Kontakta mig gärna för upplägg.

Investering: 2.500 kr/person för 4 tillfällen à 3 timmar. Fika ingår.

Regression
Ett besök i ett tidigare liv. Varför då?
Våra tidigare liv finns sparade i våra så kallade cellminnen. Dessa kan göra sig påminda genom att vi kanske känner en längtan till en viss plats, att vi upplever en rädsla vi inte kunnat identifiera, eller att något känns välbekant utan att vi riktigt vet varför.

I en regression leder jag dig bakåt in i ett tidigare liv, men du får uppleva allt själv. Jag är bara redskapet för att du ska nå dit.
Det är viktigt att komma ihåg att vi lever här och nu, men en regression hjälper dig till insikter och förståelser för hur dina tidigare liv påverkat dig till den du är i dag och varför du upplever det du gör. I och med det är det lättare att släppa det som eventuellt behöver lämnas bakom dig och med förståelsen om varför.

För att göra en regression på 2 timmar behöver du komma till mig.

Investering: 1.500 kr.