Detta kan jag hjälpa dig med

Enskilt

Drömtolkning
Här hjälper jag dig att tolka din dröm utifrån de symboler den innehåller. Vi samtalar under 1 timme om vad den vill säga dig, och hur du kan använda dig av drömmens budskap i ditt vardagsliv. Vi tittar också på hur du kan gå vidare utifrån den insikt du fick av drömmen.
Om du vill kan du också boka en kort tolkning. Det tar 20 minuter, och du får en enklare uppfattning av vad din dröm vill förmedla till dig.
Kan du inte komma till min mottagning går det också bra att boka en tolkning av din dröm via telefon (20 eller 60 minuter enligt prislista).

Rådgivande samtal
I perioder kan livet kännas motigt och tungt. Det kan handla om en förlust, sorg, utbrändhet, eller kanske bara en otydlig känsla av att sitta fast och inte komma vidare.

Här kan jag hjälpa dig genom att lyssna och känna in dig och just din situation. Jag stöttar dig intuitivt på det sätt jag känner att du behöver.

Drömterapi
I detta fördjupade drömarbete utvidgas ditt medvetande om dig själv och leder till ökad självkännedom och personlig utveckling. En dröm kommer till dig från ditt undermedvetna för att den har något viktigt att berätta, och för att befrämja balans, hälsa och helhet. I terapin tar vi tillvara på just detta, och tittar på orsaken till drömmen. Du får möjlighet att möta budskapet i den på ett mycket mer djuplodande och uttömmande vis än vad en tolkning kan komma i närheten av.

Jag guidar dig genom din dröm. Tillsammans tar vi reda på hur den vill stötta dig och hjälpa dig till vidare insikter i livet. Detta är ett mycket positivt och kraftfullt redskap för djupare självinsikt på en mängd olika plan, och en terapiform jag skulle önska att varje människa fick tillfälle att prova på!

Terapi på känslomässigt eller fysiskt hinder
Tillhör du dem som sällan kommer ihåg sina drömmar? Du är långt ifrån ensam. Jag möter många människor som känner ett behov av att göra sig av med gamla begränsande mönster i sitt liv, men inte riktigt vet hur. Det kan handla om mentala eller känslomässiga hinder som t.ex. svårighet att sätta gränser, utbrändhet, svårighet att släppa in någon nära, problem med förändringar, att hamna i destruktiva relationer m.m. Det kan även vara fråga om fysiska problem såsom migrän, värk, hudproblem och dyligt. Listan på exempel kan göras lång, och alla våra fysiska symtom grundar sig i vårt inre. Kropp och själ hänger som bekant ihop!

Liksom drömmen, talar även dessa besvär till oss från vårt undermedvetna. Med liknande metod som i drömterapin kan jag hjälpa dig att se vad dessa hinder bottnar sig i rent känslomässigt. Notera att detta inte är istället för läkarvård, utan ett komplement för att läkning ska kunna ske på flera nivåer.

Presenttips:
Ge bort en drömtolkning eller terapi till någon du tycker om!

I grupp

Drömgrupp
Mina drömgrupper brukar vara mycket uppskattade. Här får du chans att dyka ner i dina egna och andras drömmar, och lära dig hur du kan tolka och använda dem i ditt dagliga liv. Vi träffas 4-6 deltagare, 4 gånger under ett halvår. Varje tillfälle är 3 timmar med fikapaus i mitten. Träffarna bygger på stor gemenskap, trygghet och värme, där det finns utrymme för alla känslor våra drömmar kan tänkas väcka. Det brukar bli många härliga skratt…

Vill du ordna drömgrupp tillsammans med dina vänner hemma hos dig eller på din arbetsplats/förening? Då kommer jag gärna dit ni önskar mot milersättning. Kursen har samma pris/person som annars. Jag kan även ordna en drömtolkarhelg, om det upplägget passar bättre.

drömtolkning Östergötland

Föreläsningar
Vill du bjuda din förening/arbetsplats/vänner på en annorlunda och lärorik upplevelse?
Jag kommer gärna och håller föredrag om varför och hur vi kan använda oss av våra drömmar i livet. Min vackra cello tar jag med mig, och ramar in det jag berättar med musik på mitt instrument.

Välkomna att höra av er!

Kontakta mig