Drömarbete

Drömtolkning över telefon
Här hjälper jag dig att tolka din dröm utifrån de symboler den innehåller och med hjälp av min medialitet. Vi samtalar under 1 timme över telefon om vad den vill säga dig, och hur du kan använda dig av drömmens budskap i ditt vardagsliv. Vi tittar också på hur du kan gå vidare utifrån den insikt du fick av drömmen.
Om du vill kan du också boka en kort tolkning. Det tar 20 minuter, och du får en enklare uppfattning av vad din dröm vill förmedla till dig. Telefontiden bokas upp i förväg genom att kontakta mig.

Din investering: 45 minuter 800 kr eller 20 minuter 400 kr.

Drömterapi
I detta fördjupade drömarbete utvidgas ditt medvetande om dig själv genom att du får möta drömmen genom ditt undermedvetna. Resultatet av detta blir ett mycket mer djuplodande och uttömmande drömarbete än i en drömtolkning. En dröm kommer till dig från ditt undermedvetna för att den har något viktigt att berätta, och för att befrämja balans, hälsa och helhet.

Jag guidar dig genom din dröm genom djup meditation. Tillsammans tar vi reda på orsaken till drömmen och hur den vill stötta dig och hjälpa dig till vidare insikter i livet. För drömterapi behöver du komma till mig och det tar ca 2 timmar.

Din investering: 1.500 kr.

Drömtolkningskurs
Mina drömgrupper brukar vara mycket uppskattade. Här får du chans att dyka ner i dina egna och andras drömmar, och lära dig hur du kan tolka och använda dem i ditt dagliga liv. Träffarna bygger på varm gemenskap där det finns utrymme för alla känslor våra drömmar kan tänkas väcka. Och det brukar bli många härliga skratt…Vi träffas 4-6 deltagare, 4 gånger under ett halvår. Ibland öppnar jag också upp för helgkurs, så håll utkik på mina sociala medier och i ”Aktuellt” här på hemsidan.

Vill du ordna en grupp/drömtolkarhelg tillsammans med dina vänner hemma hos dig eller på din arbetsplats/förening? Då kommer jag gärna dit ni önskar mot milersättning. Kontakta mig gärna för upplägg.

Din investering: 2.500 kr/person för 4 tillfällen à 3 timmar. Fika ingår. Samma pris för en helgkurs då soppa eller sallad ingår.

Att inte beakta sina drömmar är som att få ett brev på posten och inte läsa det.

C.G.Jung (1875 – 1961)