Detta kan jag hjälpa dig med

Enskilt

Drömtolkning
Här hjälper jag dig att tolka din dröm utifrån de symboler den innehåller. Vi samtalar under 1 timme om vad den vill säga dig, och hur du kan använda dig av drömmens budskap i ditt vardagsliv. Vi tittar också på hur du kan gå vidare utifrån den insikt du fick av drömmen.
Om du vill kan du också boka en kort tolkning. Det tar 20 minuter, och du får en enklare uppfattning av vad din dröm vill förmedla till dig.
Kan du inte komma till min mottagning går det också bra att boka en tolkning av din dröm via telefon (20 eller 60 minuter enligt prislista).

Drömterapi
I detta fördjupade drömarbete utvidgas ditt medvetande om dig själv och leder till ökad självkännedom och personlig utveckling. En dröm kommer till dig från ditt undermedvetna för att den har något viktigt att berätta, och för att befrämja balans, hälsa och helhet. I terapin tar vi tillvara på just detta, och tittar på orsaken till drömmen. Du får möjlighet att möta budskapet i den på ett mycket mer djuplodande och uttömmande vis än vad en tolkning kan komma i närheten av.

Jag guidar dig genom din dröm. Tillsammans tar vi reda på hur den vill stötta dig och hjälpa dig till vidare insikter i livet. Detta är ett mycket positivt och kraftfullt redskap för djupare självinsikt på en mängd olika plan, och en terapiform jag skulle önska att varje människa fick tillfälle att prova på!

Personlig utveckling
Utveckla din kunskaper om dig själv genom att gå en kurs på 6 steg i personlig utveckling. Här får du chans att lära dig skapa balans i livet och förstå att mycket sitter i ditt tankesätt om dig själv.

Allt du vill, det kan du!

Personlig utveckling innebär insikten om att det är du själv och ingen annan som har makten att påverka och förändra ditt liv. När vi kommit till den punkten infinner sig en inre trygghet och ro som ofta får positiva ringar på vattnet även utanför oss själva. Avsikten är inte att göra om dig till något du inte är, utan att du ska växa och utvecklas som människa, finna dig själv och just dina egna unika förutsättningar bortom präglingar och händelser som kanske skapat hinder för dig. Ett av målen är att du lär dig avslappning genom resor i ditt undermedvetna (medveten hypnos) för att på så sätt lösa de knutar som står i vägen för dig.

Många känner ett behov av att göra sig av med gamla begränsande mönster i sitt liv, men vet inte riktigt hur. Det kan handla om t.ex. svårighet att sätta gränser, utbrändhet, svårighet att släppa in någon nära, problem med förändringar, olika former av stress, svårt att fatta beslut, att hamna i destruktiva relationer m.m.

Jag hjälper dig till en hållbar och positiv utveckling i din relation, både till dig själv och andra människor genom att:

  • Våga släppa gammalt beteende
  • Lära känna dig själv
  • Förstå ditt inre jag
  • Hantera konflikter och speglingar
  • Möta rädsla, stress och kontroll
  • Ta lärdom av dina misstag
  • Lära dig om tankens skapande kraft
  • Förstärka de positiva sidorna

Kursen är lagd på 6 steg inom en 12-månaders period. Ett steg innebär 3-4 timmars arbete.
Du kan välja att gå kursen enskilt eller i grupp på max 6 personer. Fika bjuder jag på.

Kontakta mig gärna för mer information.

I grupp

Drömgrupp
Mina drömgrupper brukar vara mycket uppskattade. Här får du chans att dyka ner i dina egna och andras drömmar, och lära dig hur du kan tolka och använda dem i ditt dagliga liv. Vi träffas 4-6 deltagare, 4 gånger under ett halvår. Varje tillfälle är 3 timmar med fikapaus i mitten. Träffarna bygger på stor gemenskap, trygghet och värme, där det finns utrymme för alla känslor våra drömmar kan tänkas väcka. Det brukar bli många härliga skratt…

Vill du ordna drömgrupp tillsammans med dina vänner hemma hos dig eller på din arbetsplats/förening? Då kommer jag gärna dit ni önskar mot milersättning. Kursen har samma pris/person som annars. Jag kan även ordna en drömtolkarhelg, om det upplägget passar bättre.

drömtolkning Östergötland

Föreläsningar
Vill du bjuda din förening/arbetsplats/vänner på en annorlunda och lärorik upplevelse?
Jag kommer gärna och håller föredrag om varför och hur vi kan använda oss av våra drömmar i livet. Min vackra cello tar jag med mig, och ramar in det jag berättar med musik på mitt instrument.

Välkomna att höra av er!

Kontakta mig