Terapeuten

Drömterapi

I grunden är jag en klassisk musiker som varit anställd som cellist i Norrköpings Symfoniorkester sedan 1996. Musiken har alltid, och kommer alltid att ha, en central och ovärderlig plats i mitt liv.

Jag föddes 1973 som en högkänslig och medial flicka. Att ”ta in” mer än jag velat och kunnat hantera har för mig varit en av livets stora utmaningar, och större delen av mitt liv har jag av olika skäl försökt anpassa mig och dölja det för andra.
I dag har mina livserfarenheter lärt mig att vända detta från något jag önskat bort, till ett fantastiskt redskap och en gåva att förvalta genom att arbeta med människors inre hälsa.

Jag brinner för det mänskliga, själsliga, och psykiska i människan och har så alltid gjort. I och med att mina älskade barn blev större, lämnade det utrymme för mig att komma vidare i livet och utveckla dessa kunskaper. Med stort stöd från min käre make påbörjade jag en utbildning till drömtolkare och drömterapeut hos Eva Rosén på Drömakademien.

Efter det har min mentor Rosie Kitti utbildat mig till kursledare i personlig utveckling, medveten hypnos, parrelationsarbete och hjälpt mig att utveckla min mediala sida.

Rosie är en förebild genom sitt kompetenta, jordnära och logiska sätt. Hon har bekräftat att det både är möjligt och fördelaktigt att jobba så här på ett mycket konkret och ”oflummigt” sätt. Något jag är oerhört mån om.

Mitt arbete är i dag brett och individanpassat. Förutom ovanstående utbildningar, känner jag också en tacksamhet över mina många livserfarenheter som stärkt mitt arbete med andra människor. Jag använder också de gåvor jag fått med mig naturligt från allra första början. Sådant som inte kan visas upp i diplom eller som går att ta på, utan det som jag överlåter till mina klienter att avgöra vad det ger dem.

Min strävan är att hjälpa människor till bättre mående och hitta så stor inre hälsa som möjligt. Jag känner mig övertygad om att det i ett större perspektiv också blir en insats för världen. Varje individ som lär känna sig själv på djupet sprider en positiv medvetenhet, och det får ringar på vattnet.