Några ord från mina klienter

Referenser

”Jag var på väg in i väggen och en kollega rekommenderade mig att kontakta Sofia Petersen. Hon har hjälpt mig att se vilka mönster jag trillar in i och varför jag gör det. Efter 6 steg i personlig utveckling känner jag mig själv på ett helt nytt sätt, och det känns som en positiv nystart. Väntade lite för länge, men så tacksam och väldigt glad att jag tog steget!”

”Jag är ”stammis” hos Sofia sedan flera år. Drömmer i strid ström och bokar telefontid regelbundet för att ventilera. Det håller mitt själsliv levande. Perfekt för mig som bor på Gotland och inte har möjlighet att resa.”

”Kan bara konstatera att du lyckades ge mig den hjälp jag så väl behövde. Nu kan jag själv hantera de hinder som tidigare verkligen höll på att sabba allt för mig!
Det har jag aldrig kommit i närheten av tidigare, trots flera försök hos andra.
Och rakt in där svaren fanns, ledde du mig effektivt och utan krusiduller med den medvetna hypnosen.
Helt ovärderligt. Trodde allt var kört. Tack Sofia!”

”Jag sökte hjälp hos Sofia då jag inte kunde sova ensam på nätterna samt för de sexuella övergrepp jag utsattes för av mitt ex. Sofia rekommenderade att vi skulle arbeta med terapiformen Personlig utveckling. Jag är en person som gärna vill ha kontroll på vad som komma skall men eftersom Sofia inte berättade vad övningarna skulle handla om gav det mig en bra möjlighet att öva på att släppa kontrollen. Det kändes även skönt att inte veta vad som komma skall då jag inte kunde tänka ut vad jag ”borde” känna eller tänka i förväg. En annan sak som jag uppskattade med denna terapiform var att jag fick göra några övningar per steg men att jag i varje övning fick gå upp från det undermedvetna och prata med Sofia om vad jag hade sett eller känt. Att få prata om de känslor och tankar som kom upp gjorde det enklare att fortsätta vidare i övningen. Eftersom vi gick igenom flera områden gav det mig en stor förståelse till hur flera händelser som jag var med om som barn har format mig till den person jag är idag. Jag är väldigt tacksam för den hjälp jag fick av Sofia. Idag kan jag sova själv och jag har fått med mig mycket kunskap för hur jag ska hantera de känslor och tankar som kommer fram från de sexuella övergreppen.”

”Efter bara några behandlingar med drömterapi kan jag konstatera att jag fått en helt ny självkännedom. Svaren på mina frågor, och råden hur jag ska göra sipprar upp ur mig själv. Förvånande, men samtidigt väldigt självklart! Sofia Petersen är lugn, saklig och skicklig. Under hennes säkra ledning blir det hela konkret och greppbart. Det här är superbra för mig, och jag tänker definitivt fortsätta konsultera henne.”

”För mig är drömterapi ett sätt att se och reda upp bland minnestrådar i mitt liv. Få insikt i att allt jag upplevt har påverkat mig och finns bevarat. En del som ”skaver” visar sig i drömmar. Genom att bearbeta dessa drömmar, såväl enskilt i drömterapi som i drömgrupp, har det som ”skavt” kunnat omvandlas till livsfrukter ur mig själv.”

”Jag har sedan en tid deltagit i drömgrupp. Jag förundras över hur jag i sömnen kan skapa så fantastiska inre bilder! Som en slags konstverk eller dramor talar de alltid till ett känslomässigt plan i mig. I drömgruppen får jag väldigt bra hjälp och vägledning att ”översätta” mina egna (eller de andras) drömbilder till dagmedvetandets språk. Det ger en insikt om mig själv och skapar mod och inspiration till utveckling och förändring i livet. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans med många glada skratt! Tack!!”

”Stort tack för att jag fick möjligheten att under din mycket professionella och varsamma guidning göra resan i mina drömmars värld. Det har gett mig stor insikt och förståelse för hur sedan många år gömda och kanske glömda händelser påverkat mig under min levnad. Än en gång, stort och varmt tack.”

”Tack Sofia för att du blivit min reseledare in i drömterapins magiska värld! Tack vare din kunskap, fingertoppskänsla och ödmjuka framtoning har det blivit en fantastisk upplevelse.”

Musiker och drömterapeut