Några ord från mina klienter

Referenser

”Efter bara några behandlingar med drömterapi kan jag konstatera att jag fått en helt ny självkännedom. Svaren på mina frågor, och råden hur jag ska göra sipprar upp ur mig själv. Förvånande, men samtidigt väldigt självklart! Sofia Petersen är lugn, saklig och skicklig. Under hennes säkra ledning blir det hela konkret och greppbart. Det här är superbra för mig, och jag tänker definitivt fortsätta konsultera henne.”

”Jag har sedan en tid deltagit i drömgrupp. Jag förundras över hur jag i sömnen kan skapa så fantastiska inre bilder! Som en slags konstverk eller dramor talar de alltid till ett känslomässigt plan i mig. I drömgruppen får jag väldigt bra hjälp och vägledning att ”översätta” mina egna (eller de andras) drömbilder till dagmedvetandets språk. Det ger en insikt om mig själv och skapar mod och inspiration till utveckling och förändring i livet. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans med många glada skratt! Tack!!”

”Stort tack för att jag fick möjligheten att under din mycket professionella och varsamma guidning göra resan i mina drömmars värld. Det har gett mig stor insikt och förståelse för hur sedan många år gömda och kanske glömda händelser påverkat mig under min levnad. Än en gång, stort och varmt tack.”

”För mig är drömterapi ett sätt att se och reda upp bland minnestrådar i mitt liv. Få insikt i att allt jag upplevt har påverkat mig och finns bevarat. En del som ”skaver” visar sig i drömmar. Genom att bearbeta dessa drömmar, såväl enskilt i drömterapi som i drömgrupp, har det som ”skavt” kunnat omvandlas till livsfrukter ur mig själv.”

”Tack Sofia för att du blivit min reseledare in i drömterapins magiska värld! Tack vare din kunskap, fingertoppskänsla och ödmjuka framtoning har det blivit en fantastisk upplevelse.”

”Efter några gånger i drömgruppen öppnar sig intressanta meddelanden från det undermedvetna. Ser fram emot fortsättningen!”

Musiker och drömterapeut