För par

Parrelationskurs

Har ni som par:

  • En distans, eller ensamhetskänsla mellan er?
  • Svårt att kommunicera, kanske tappat de nära och intima samtalen?
  • Tappat glädjen eller attraktionen till varandra?
  • På väg att förlora den fysiska närheten, eller att den är obefintlig?
  • Mest har ett ”företagande” ihop och gömmer er bakom tider, hem, barn, jobb, ekonomi, intressen, släkt, vänner m.m?
  • Täta gräl/skav som inte leder till utveckling och förståelse?
  • Kommit in i ny livsfas, utflugna barn, sjukdom m.m.och vill komma vidare på nytt sätt?
  • Gamla besvikelser/svek som fortfarande stör relationen?
  • Behov av att hitta balansen i nya bonusfamiljen?
  • Ny relation och vill förebygga eventuella utmaningar inför framtiden?
  • Eller helt enkelt värderar er relation så högt att ni vill fördjupa den tillsammans?

Oavsett vilket, så är en parrelationskurs ett alternativ för er som vill stärka er realation, skapa större förståelse för varandras blockeringar och hjälpas åt att lösa dem.

Det handlar inte om att bli kvitt rädslor och ilska, utan att fortfarande ha känslor men samtidigt kunna hantera sin situation. Därmed utvecklar och stärker ni relationen på ett positivt och medvetet sätt.

Något vi jobbar mycket med är speglingar. I en relation är vi ofta varandras speglar, och därigenom kan vi lära känna oss själva, varandra, och våra respektive ömma punkter. Det som också blir våra negativa egenskaper.

På så sätt kan vi även släppa de begränsningar som stör relationen. Genom denna process påbörjar ni ett arbete med er själva, vilket blir en positiv hjälp till självhjälp i er relation till varandra.

Och kom ihåg, att det är först när vi möter varandra på djupet och vågar prata om det som skaver som vi öppnar dörrarna till riktigt äkta närhet! Det bygger en stark och kärleksfull relation för framtiden.

Kursen är för enskilda par. Ni sitter alltså inte i någon grupp.
Varje tillfälle tar ca 6 timmar (En heldag).
Antal tillfällen: 3-6 gånger, beroende på vad som behöver lösas i just er relation. Kursen skräddarsys efter era specifika behov.

Er investering: 4.000 kr per tillfälle/dag (Helg: 6.000 kr).
I priset ingår arbetsmaterial, lunch och fika.

Att separera

Har ni nyligen separerat eller går i sådana tankar?

Ibland kommer vi till en punkt då den ena eller båda parter i relationen kommer fram till att det blir bäst att gå isär. Det är ofta en tuff process att gå igenom, och inte minst om vi har barn tillsammans.
Oavsett vad som hänt och vad som ligger bakom separationen, drömmer nog de flesta om att kunna göra det på ett sunt och respektfullt sätt. Detta för att på sikt kunna gå vidare, och att det då blivit bättre än det var innan för samtliga personer i familjen.

För att komma dit är det oerhört viktigt att kunna gå igenom sorg, ilska, besvikelser, och brustna förhoppningar. Men också allt fint som relationen givit genom åren.

Först efter att vi som par gått igenom den processen på djupet, kan vi sedan fungera som två starka och fristående föräldrar som kan samarbeta utan underliggande ilska, osunda bindningar, eller kontroll mot varandra.

Det är också först då som det är möjligt för båda parter att i framtiden och med glädje välkomna en ny partner hos sin före detta.

Ett vanligt missförstånd är att det bara är den part som känt sig sårad/lämnad som behöver bearbeta det som varit. Många tänker inte på att även den som tagit intiativet till separationen har lika stort behov av att gå in i en bearbetningsprocess. Detta är alltså något vi behöver göra tillsammans för att uppnå positivt resultat.

Många gånger kan det kännas svårt att arbeta igenom allt själva, då sårade känslor och besvikelser lätt kommer upp till ytan. Något som tyvärr drabbar våra intuitiva barn i slutändan…

Här hjälper jag er att ”jobba isär” er relation, och hjälper er till ett nytt och positivt förhållningssätt som föräldrar för barnens bästa. En investering för era barns framtida inre hälsa.

Kursen är för enskilda par. Ni sitter alltså inte i någon grupp.
Varje tillfälle tar ca 6 timmar (En heldag).
Antal tillfällen: 3-6 gånger, beroende på vad som behöver lösas i just er separation. Kursen skräddarsys efter era specifika behov.

Er investering: 4.000 kr per tillfälle/dag. (Helg: 6.000 kr).
I priset ingår arbetsmaterial, lunch och fika.