Nu vässar jag min kompetens och söker övningsklienter!

Just nu vässar jag min kompetens och utbildar mig vidare hos Rosie Kitti i personlig utveckling för både grupper och enskilda klienter. Här utvecklar jag mitt sätt att arbeta med det undermedvetna. Nu inte bara genom drömmarna, utan också genom bl.a. medveten hypnos. Ett sätt som är oerhört effektfullt för den som vill utvecklas vidare i livet!

Personlig utveckling innebär insikten om att det är du själv och ingen annan som har makten att påverka och förändra ditt liv. Med den insikten infinner sig ofta en stärkt självkänsla, inre trygghet och ro oavsett var i livet du befinner dig. Du får hjälp att hantera stress, relationer, förstå dina känslor, lita på din egen sanning, hantera svårigheter i vardagen m.m.

Efter nyåret 2022 kommer jag att behöva övningsklienter under handledning och till reducerat pris.

Är du intresserad?? Bara att du hör av dig så berättar jag mer!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *